limo

Tjopp jag med adhd kan köra denna yes

rock tjejen bloggar

Tjena,jag får låna lite av bloggen .Jag var i gtb o kollade in acdc kan väl säga malmö killen o jag hade skit kul o tack mr. med adhd han fixade boende till oss o fan va öl det gick o tack mr adhd .Kolla klippet fan va najs kramisar.synd att adhd killen ej va med, han e ju lite knäpp men rolig.

King of the pop

Tjopp vad kan man säga detta kunde han vila i frid .

va tusan lite finsk rock varför inte?

Tjopp, skall pina er lite med finsk rock ha ha

känner mig som 48 crasch

Tjopp ,vet i fan .

av rock tjejen hon va där globen

tjopp,adhd oki men ,mina löpare finns kram allihopa ,en fråga har ni som har konstiga comments några ????ett jävla tack för att ni finns mina löpare från mr adhd.

tjopp jag med adhd

Jopp ,ni som är födda på 60 o 70 o 80 talet hmm ,men min far e född på 30-talet när han såg detta så garva han ,så han ramla av stolen .OBS: om ni orkar se hela ,slutet är grymt när man taskar till det för adhd killar ,så lyssna o se kramisar för den som lever om ni ej gör det.

alltså jag har adhd ,men va fan

tja,ganska kul att se att dom under 40-år har lite o lära och jag har sett iron maiden o bruce på stadion hur många har det öhhhhhhhhhhhhhhhh .Hmmm kanske dags o tänka till innan man trackar mig för vad jag är eller???????????

lyssna på detta ganska intressant

Tjopp ,jag med adhd igen ,inte mysko att pirat partiet kom med i eu parlamentet.Moderaten vs pirat partiet missar ju totalt frågan som gäller ,snacka om hur ungdomar tänker . lyssna please. Jopp, om ni ej fattar så stäng av o bli som pankisar o vänta på pankis hemmet sorry .Gäller ej alla pankisar bara dom som ser neråt, många har ju glädje dom hyllar jag, keep rock and roll som på 60-talet see ay.kolla klippet.

Tjena på begäran.

Hejsan ,de e jag med adhd igen.

Det har kommit många mail o förfrågan om en update av låten "ring of fire " hmmm den låten sjöng johnny cash 1968 och att den e ju så bra ,så nu har jag en update till den .Jag vet inte varför ni vill höra den igen ,men tack för mailen eftersom jag är som jag är så får ni den i denna version mmm jag har ju varit punkare oxå kramisar på er.

snart vinter

Tjena ,jag kom på en sak det är ju vinter snart ,så jag vill att ni tar visdoms orden på allvar ,som ni ser på bilden .
Japp ,så här går det en tråkig natt på jobbet kommer på konstiga ideér. ha ha

man skall ha kul

Hejsan efterdyningarna av bruce ,hårt som adhd kille ,men london de e najs om man har lite fantasi vilket alla ej har .
Jopp inte bara springa på en massa sevärdheter ,men puben är bra eller så kolla in detta klipp som min vän tania skickade
mitt i allt .
kram tania kanske mina dönickar vaknar .

bruce in town del 2

Hejsan jag med adhd har idag(fredag) haft en häftig dag jag har jobbat hela dagen,men har haft löpare o en otrolig logostik över denna dag.Kolla bilden så vet ni .

Tack alla ni som ställde upp för mig kram.

bruce in town

tjaba det e jag med adhd,men har en kille inne eller utanför stadion där the boss spelar.Biljetter till morgondagens spelning snart fixat lägsta pris e ca 300 spänn ,biljetter tycks finnas ha ha har kollat direkt bloggen från dagens spelning japp.

Höjdpunkten är när bruce tar upp en 6-årig tjej som sjunger solo till låten ghost of tom joad och waitin on a sunny day de ni på scen inför ca 30 000 pers och är från publiken i sverige lite häftigt,så imorgon på jobb o sen fort som fan hem o byta om har ju bara 20 minutes färd till stadion c ay bruce imorgon .

Gonatt era tråkmånsar i skogen .

RSS 2.0