pratas så mycket om säkerhet???

Hejsan,ja ni, det pratas om säkerhet i sverige typ barn som föll i skolan när ett fönster gick upp.Jamen dom säger att det inte var bristande av uppsyn av elever.hmmmmmmmmmmmmmmm .Inget illa om läraren om detta ,men läraren litar ju på det och 3 barn till sjukhuset ehhh.(rektorn hade inte kollat)Eloge till läraren o ett dåligt jobb av rektorn som skyllde ifrån sig o gjort att jag blir f örbannad.

det bästa jag hört!

Tjapp,jag såg detta live och det var fan i mig bra.Därför har jag sagt ett år till håller jag igång ,men visst kan det vara kul, men ibland verkar detta ganska patetiskt.

Ganska kul är det ändå o se hur dårar tror eehhh. kolla klippet.

Dom som har nått o säga kommer ju ej med i hur man röstar om bästa bloggen,typ ensamma mamma hmmmmm kolla klippet.

jag som hård på 70 talet ha ha

tjenixen,vill ni se en cool kille på 70-talet,som hårding i platå träskor och sund seglare av en mälar 25:a de ni ha ha.

Semestern slut dags o presentera mig!

Tjena,japp semestern slut dags för ett nytt år .Jag kommer att hålla bloggen igång ett år till.Jag med adhd har en vision ,men är man moffi så vad tusan.Klippet mitt e lite som jag känner mig fast jag e inte robbie men känslan de ni.

ibland undrar man ????

Tjopp, jag med adhd igen ,men detta med idol osv.Hmmm kolla klippet mitt man blir ju mörkrädd

såg detta hundens bästa vän

Tjopp,japp knäppa killen med adhd,hmmm kolla klippet

tja ,my name is wilma who are yuo


man måste ha kul.

Tjena ,kolla klippet man måste ju ha kul även om man jobbar.

Ren skär rock

Hejsan alla ,det här är ren jävligt bra rock i ett jävla tempo,så kolla pianisten efter låten .

kolla även förra inlägget ,hårt med finsk nattkrocket

Tjopp ,en liten uppgradering kolla o sen förra inlägget  ha ha

Finsk natt krocket finland vann yes.

Terve.jag med adhd ,men svedieland förlora ha ha (finsk nattkrocket)Det går ut på vanligt krocket ,men det skall vara mörkt o man skall ha pannlampa och sen i varje port finns öl som skall svepas innan man passarer och sen vid stolpen finns 2 öl som skall svepas och om man blir krockad skall man svepa 3 öl (33 cl stark öl).Japp det var kort o gott om reglerna,men jag lovar många skratt blir det o lite vingligt man skall gå 2 rundor först i mål vinner ,men vi spelade i lag så 2 i samma lag i mål då har man vunnit.Jävligt roligt spel och sen bastu efter det o coola o dricka om man vill???.men kolla detta klipp jag bjuder på det som finne.OBS den finns med svensk text oxå ,men ni får söka själv den ÄR barnförbjuden,men va fan finland vann så jag bjuder på detta kramisar alla.

en glad typ

Halloba ,jag med adhd har hittat ett roligt klipp.Det roligaste är att han kommer till vikingline 31 december kul kille .Där kan man snacka om att inte bli tråkig typ fast man e över ,tjaa ni vet keep going vett jag.

jobbar hårt på att vara moffi

Halloba ,japp adhd killen igen, mina barn tycker att jag e lite knäpp.Hmm det e ju klart om man är uppvuxen som punkare så måste man jobba hårt på att bli en normal moffi eller??????????????????????.Vet ifan om jag vill då blir man ju tråkig.

sommarnatt av mustangsandra

Tjena,jag med adhd gillade detta,så här får ni se klippet snygga bilar osv.

R.I.P johanna

skulle bli 18-år ,men begravdes i fredags .

madonna 1.0 i göteborg 2009

Help me vågen går go for it madonna

Madonna i göteborg

Tjaba ,ja med adhd igen hmm.Madonna i frihamnen i helsinki var ett groove o idag kom hon tilll svedieland.Eh min chefs fru skall se henne o har biljetti ,så jag säger ha faaan så kuul.

japp inga problem.

Tjaba adhd killen igen som säger inga problem.

amerika here we come

Blaa,vet i fan ,men dom har ju lite lustig humor ,typ måste lägga till skratt hmmmmmmmm.Inte undra på att denna kille o cool.

Angående motion när man e över 40 år

Tingeling,hmm när man fyllt över 40 år brukar man börja fundera över lite motion. jopp ,men jag har hittat  en typ av motion ,som är både kul o roligt,om inte så kolla klippet.Stockholms senaste motions råd.

Varför ha tråkigt på semestern????

tjopp, fick ett samtal om vad tråkigt det är på semestern eehhhh hallo vadå tråkigt.Jag fattar ingenting???????????????


på begäran wilma 1.0

Hej o tack ,ja har fått en del mail från finland ,sverige o från ,hör o häpna från england.Alla dom vill se det igen min lilla allsång o hyllning till miss wilma.Oki här kommer den igen o jätte tack till er alla som skickat mail. kramis.

Vad gör en adhd kille på sommaren

Ha ha fan va bra rubrik,men eftersom jag har adhd o ser ut som en björn ,så e det lite svårt på badstranden,men va fan kul kan man ha man dansar lite som i klippet .

Lördags i vingåker augustibasaren

Japp, augustibasaren de e drag i lilla vingåker o face-84 gästspelade ,heja persson

flight 666

Killen med adhd en sak e säker jag flyger gärna med detta gäng kram.

U2 göterborg

Adhd killen lång resa sent hemma sovit gott.

RSS 2.0