rap attack

Tjaba, ibland lyckas man med vissa saker hi hi take a check hi hi sorry emmi ja e för ungdomlig av mig.

sista natten me gänget i london

terve anteeksi.aj fan jo svenska va det,jo jag med adhd  har kommit in i adhd level 2 de e helt najs.Utan att avslöja för mycket ,men vi ska till london o jag vill bara visa hur vi är som skall dit .Helt klart är vi det normala gänget igen ,men ni får gärna kolla klippet jag tycker att det e så bra? översättningen får ni stå för själva ,men musiken e najs lyssna gärna många ggr så tja.kitoos.

Tja vad kan man säga

Tjena ,dotter o son vad kan man säga hur soft som helst.

Min idol e tillbaka i dol

Tjopp,fan va najs nils e tillbaka i idol han är lika knäpp som jag yes kolla klippet.

dirty c o ja me adhd på idol audition

Tingeling ja  me adhd o dirty c röjde på idol audition .

tjba har gått moffi kurs

Tjena ,jag med adhd måste ju gå på moffi kurs och jag lärde mig massor mycket intressant,som typ att har man adhd så fick jag hem en massa bilder ifall jag skall vara barnvakt.Jag tog allt av kursen på största allvar så jag skall visa en bild så ta en flukt.

Helt klart täby äger de du dirty c

Tjaba oki,jag har adhd men va fan täby äger där jag bor de ni kolla klippet.

en dag på jobbet.

Tingeling,kan man inte få en timanställd som typ klippet mitt ,det vore lite kul pust.

dart afton.

Tjenixen,jag med adhd ,men igår hade vi lite dart afton .Jag måste säga att det var kul först kommer vi 3 tunga killar o lär oss reglerna o sen ramlar en hyvens kille till in .Måste säga värden till det hela var ju skitkul o jag vågar ej säga vad som sades,men det är lite som klippet mitt, om ni vågar titta ha ha .danke mr.dell trevlig kväll var det.

svårt med tv på natten mysko.

tjingeling era grodor,jopp de e jag med adhd ,som ni ser på bilden ,så tänkte jag kolla på våran storbilds skärm på jobbet ute .Det var ju så varmt inne, så va fan då kan man väl kolla på tv utomhus.Jag kopplade om i boxen vår och så här bra blev det "hallo" tv4 o arkiv X inatten shiit .Jag måste nog missat nått??????????????? se bilden snacka om det blev vitt i rutan.

RSS 2.0